Mit nyomjak meg, Danikám?

Aki nincs fent, az nem is létezik

2017. augusztus 17. 16:08 - Danikád

Zsuzsa a Gyermekvasúton zakatolva száguld az interneten, és ezúttal nem bekövet, hanem bejelöl. Danival Facebookozni tanulnak.

Hűvösvölgytől Normafáig kiderül, hogy mire is jó a Facebook (Dani szerint most már mindenre), miben különbözik az Instagramtól, mit jelentenek a céges oldalak, és azt is, hogyan tudjuk meg, ha valaki visszajelölt.

Lehet, hogy a nagyi egykori szerelme is Facebookozik?

 

4 komment

A magyarok sem ússzák meg az Insta-függést

2017. augusztus 10. 14:45 - Danikád

A 2017-es statisztikák szerint 10-ből 6 internetfelhasználó rendelkezik Instagram-fiókkal, és havonta összesen 700 millióan használják a kép- és videómegosztó közösségi oldalt. A cégek számára alapvető marketing-eszköz, a népszerű userek számára pedig arcpirítóan könnyűnek tűnő megélhetés. Az online jelenlét egyik alapvető felületéért azonban nemcsak a fiatalok rajonganak.

 

Tovább
6 komment

Mi az, hogy bekövetni?

2017. augusztus 03. 15:49 - Danikád

Új videósorozatunkban két generáció kalandjait követjük, így bemutatva azokat a digitális vívmányokat, melyek a nagyszülő korosztály legtöbb tagja számára nem igazán ismertek.

Az első részben Zsuzsa az Instával ismerkedik, például a bekövetni kifejezéssel, ami kicsit ki is veri nála a biztosítékot, Dani pedig egy Trabanttal kerül közelebbi kapcsolatba, ami egy fenékre eséssel kezdődik. A folytatás jobban alakul, még egy élő közvetítés is összejön arról, hogyan boldogul Dani a régi technológiával.

Főhőseink analóg és digitális kalandjait további részekben posztoljuk, kövessetek (be) minket!

Szólj hozzá!

Unokák és nagymamák a neten

2017. július 31. 17:01 - Danikád

Mit posztol először a nagymama az Instára? Hogyan találja meg az unokája segítségével a gyerekkori szerelmét a Facebookon? Mit vesz először önállóan a neten, és mit szól ahhoz, hogy a dédunokához vezető egyik lehetséges út ma a bál helyett a Tinder? Videósorozatunkban egy nyitott és tettre kész nagymama és az őt mentoráló unoka kalandjait követjük végig, az első netes banki tranzakciótól az online ismerkedésig.

nagyik.JPG

Tovább
1 komment