Mit nyomjak meg, Danikám?

Aki nincs fent, az nem is létezik

2017. augusztus 17. 16:08 - Danikád

Zsuzsa a Gyermekvasúton zakatolva száguld az interneten, és ezúttal nem bekövet, hanem bejelöl. Danival Facebookozni tanulnak.

Hűvösvölgytől Normafáig kiderül, hogy mire is jó a Facebook (Dani szerint most már mindenre), miben különbözik az Instagramtól, mit jelentenek a céges oldalak, és azt is, hogyan tudjuk meg, ha valaki visszajelölt.

Lehet, hogy a nagyi egykori szerelme is Facebookozik?

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mitnyomjakmegdanikam.blog.hu/api/trackback/id/tr812757746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bohumil stejskal 2017.08.17. 20:46:02

Amikor állásinterjúztatunk, szokott lenni egy fontos kérdés a jelölt felé: ugye nem vagy fideszes?! Mert akkor esélytelen vagy a melóra. Lassan viszont azt is meg fogjuk kérdezni, hogy UGYE NEM VAGY FENN A FASZBUKÓN? Mert akkor szintén necces a dolog...
Agymosott hülyéknek és a virtuális világban csapongó lúzereknek nincs helye nálunk.

neménvoltamaz 2017.08.18. 10:38:23

@bohumil stejskal: A cégetek mivel foglalkozik? ...ugye nem vagy igazi HR-s?

bohumil stejskal 2017.08.18. 11:54:28

@neménvoltamaz: még szép, hogy nem vagyok HR-es. Műszaki terület, a kedves HR-es kollégáktól kérni is szoktuk, hogy mellőzzék a részvételt az interjún (úgysem ők döntenek, kizárólag térkitöltőnek lennének ott). Azzal a kérdéssel, hogy "hol képzeled el magad 5 év múlva a cégnél?" nem lennénk kisegítve... ;)
Tapasztalatból mondom, azok a mérnökök, akik állandóan a facebook profiljukat checkolgatják munkaidőben, csak szar munkát tudnak összehozni.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2017.08.18. 15:08:43

nem vagyok fenn, sose voltam,és egész jól elvagyok.
süti beállítások módosítása